+380503973972

БФ "Лікарі для героїв"

Благодійний проєкт"ЛІКАРІ ДЛЯ ГЕРОЇВ"

підтримка реконструктивної хірургії обличчя та голови

ten.rku%40mayoreGirakil

БФ "Східна зірка"


+380503973972

БФ "Лікарі для героїв"

Благодійний проєкт"ЛІКАРІ ДЛЯ ГЕРОЇВ"

підтримка реконструктивної хірургії обличчя та голови

ten.rku%40mayoreGirakil

БФ "Східна зірка"


Меморандум з БО БФ «Хоробрі обличчя»

Меморандум з БО БФ «Хоробрі обличчя»

Раді поділитися важливими новинами! Ми відзначаємо новий етап у нашому шляху, присвяченому допомозі пораненим воїнам.

З метою об'єднання зусиль в допомозі пораненим воїнам наш фонд разом БО БФ «Хоробрі обличчя»  та нашим стратегічним партнером UME Technohub + Imateh Medical уклали спільний меморандум.

Об'єднання наших зусиль і ресурсів дозволяє не лише зробити значний крок у полегшенні страждань поранених воїнів, але і збільшити нашу сукупну силу. Кожна організація приносить свої унікальні досвід та знання, що робить наше партнерство справжньою міццю для досягнення великої спільної мети.

Благодійний фонд "Східна зірка" і БФ "Хоробрі обличчя" активно співпрацюють з українськими медичними закладами та командами хірургів, забезпечуючи необхідні розхідники та індивідуалізовані імпланти для роботи щелепно-лицевих хірургів з пораненими героями. Наші місії та цілі гармонізуються, дозволяючи нам ефективно працювати разом та шукати нові можливості для допомоги нашим захисникам. У відновленні героїв немає місця конкуренції, тільки — співпраця!

Проєкт #ЛІКАРІ_ДЛЯ_ГЕРОЇВ став платформою для обміну ідеями, досвідом та експертною інформацією. Ми закликаємо всіх спеціалістів, які працюють у сфері травм обличчя та голови, приєднатися до нашої ініціативи. Об'єднавшись для вирішення спільних завдань та створення коаліції для адвокації необхідних змін у системі охорони здоров'я та захисту інтересів ветеранів, ми зможемо підняти ефективність наших дій.

Коли об'єднуються сильні та віддані команди, немає задач, які були б нереальними.

Ми робимо крок до майбутнього, в якому поранені воїни матимуть не тільки доступ до високоякісного лікування, але і можливість повернення повноцінного життя.

Made with