+380503973972

БФ "Лікарі для героїв"

Благодійний проєкт"ЛІКАРІ ДЛЯ ГЕРОЇВ"

підтримка реконструктивної хірургії обличчя та голови

ten.rku%40mayoreGirakil

БФ "Східна зірка"


+380503973972

БФ "Лікарі для героїв"

Благодійний проєкт"ЛІКАРІ ДЛЯ ГЕРОЇВ"

підтримка реконструктивної хірургії обличчя та голови

ten.rku%40mayoreGirakil

БФ "Східна зірка"


Сюжети 5 каналу з Всеукраїнської конференції

Сюжети 5 каналу з Всеукраїнської конференції "ЛІКАРІ ДЛЯ ГЕРОЇВ"

29.03.24 відбулася перша Всеукраїнська конференція “ЛІКАРІ ДЛЯ ГЕРОЇВ”: Лікування та реабілітація пацієнтів з пораненнями обличчя: шляхом дискусії до рішень.

💡 Мета конференції: привернути увагу на проблеми воїнів після поранень обличчя та необхідність державного фінансування у сфері щелепно-лицевої хірургії. Формування нових підходів до лікування та реабілітації бойових травм обличчя як з боку державних інституцій, так і громадянського суспільства.

🤝 У програмі:

✅ Презентації від провідних фахівців з реконструкції травм обличчя, про революційні досягнення української щелепно-лицьової хірургії.

✅ Дискусії про виклики, з якими стикаються медичні заклади, лікарі та самі пацієнти в умовах відсутності державного фінансування галузі.

✅ Особливості реабілітації військових з травмами обличчя, зокрема психологічної, та обговорення шляхів підтримки таких пацієнтів фахівцями та в громадах.

✅ Визначення ролі держави у наданні медичної допомоги при пораненнях голови та шиї. Обговорення статистики поранень голови та шиї за останні два роки. Напрацювання шляхів врегулювання проблем для налагодження системної всебічної допомоги пацієнтам з пораненнями голови та шиї.

☝️ Захід пройшов за участі експертів, провідних щелепно-лицевих хірургів, офтальмологів, донорської спільноти та пацієнтів-військовослужбовців.

👉 Спеціальні гості: Представники державних органів та благодійних фондів.

Made with